Bilgi Bankamız 144 Kategoride, 14627 Makale ve Konu Anlatımı içermektedir. Son Güncelleme: 23.09.2024 03:18

NFL Week 7 Napovedi, igralne kvote in televizijski načrt


İçerik Hakkında Bilgi



İçerik ve Kategori Araçları


Danes McClure predstavlja svoje pokrajine za turnir Discover 2024 in kliknite a prečítajte si viac je našel samo svoj maksimum You to definitivno in you will Complete izbire. Lahko bi bil obvezen obisk za profesionalce, ki iščejo prednost v svojem bazenu One to and you will Complete. Morda boste le odkrili McClure’s British Open 2024 in opravili izbor na SportsLine.


  • Najnovejši Detroit Lions imajo enega najboljših napadov v ligi NFL, vendar so kljub temu le na prvi četrti stopnji.
  • In naredite raziskavo o možnostih igranja lige NFL iz športne stave, ki vam bo pomagala, da športne stave zahtevajo veliko nastopov.
  • Popolnoma novi Packers so pridobili 13 video iger v zadnjih približno treh sezonah, vendar bi morali zmagati deset od zadnjih 11 spletnih iger, da bi ponovili en dosežek.

Imate Mahomesa, Kelcea in lahko nestabilno dodatno postavo proti njim. Eden drugi ima Herberta in dobro orodje, ki vam je zelo dobro, potem ko postane v sovražnikovem dosegu 20 trav. Ohio Town je pridobil pol ducata predmetov v nadurah v La znotraj leta 2021, nato pa pridobil drug drugega zgodovino srečanj 12 mesecev za približno tri. Lance ima veliko prednosti, vendar bo dosegel šele svoj drugi poklic v ligi NFL, ki bo pustil Jimmyja Garoppola, palec, na stranskem tiru.

Kliknite a prečítajte si viac – Buccaneers v mesecu svetnikov cuatro Opportunity

Ne samo, da so doma, kljub temu imajo na Falconih izjemno postavo. Novi koledar lige NFL je krajši kot le v vseh drugih velikih vrhunskih športih v ZDA – in tudi izven sezone se lahko zdi, da vključuje večnost za občudovalce dejavnosti, željnih stav. So najnovejše igre znotraj igre – poleg tega so ena najhitreje rastočih različic stav NFL glede splošne prevlade. Spodaj je nekaj naših poglobljenih vodnikov za pomoč, kako zapustiti stave svojim nasvetom in korakom.

kliknite a prečítajte si viac


Ali ste vedeli, kaj je pravzaprav veliko bolje kot ena tekma za vaše ponedeljkove večerne športne dogodke? Nekaj ​​spletnih iger za petkove večerne športne dogodke, ki so lahko vse, kar dobite v 2. mesecu. Postanemo navdušeni NFC South showdown, ki vključuje New orleans saints in tudi Carolina Panthers, vi pa lahko navdušene tekmovalne igre AFC Northern, ki segajo od najnovejši Cleveland Browns in Pittsburgh Steelers. Izvedel vas je, da z uvodnim obdobjem premagate novega konkurenta Indianapolis Colts v 1. koraku Nekaj ​​dni popolnoma nove strategije 2023.

Pri katerih moram staviti na igre NFL?

Izkoristite povratne povezave v tem članku, da danes stavite na svojo možnost 16. meseca lige NFL. Stave za NFL se začnejo z iskanjem, da zagotovo prinesete svojo stavo. Ko najdete športno stavnico, ki vam je všeč, se morate zagotovo le registrirati in začeti vplačati njihove donosne stave! Tukaj je nekaj naših popolnih vodnikov o tem, kje zakonito staviti na igro NFL.

Največje spremembe je pravzaprav opaziti pri novih Eagles proti. Video igra Buccaneers, kjer je full izpadel iz petinštirideset,5 na 49,5. Sprememba poskusite očitno odziv na najnovejši zločin Eagles, ki prinaša še eno povprečno učinkovitost, zaradi njihovih standardov, znotraj tedna dos v nasprotju z Vikingi na vaše četrtkove večerne športne dogodke. Večerni nogomet ob koncu tedna pogosto vključuje najnovejše Las Vegas Raiders, ki gostijo najnovejše Pittsburgh Steelers, in opazili smo pomemben premik od napovedanega razpona izpred le enega tedna. Preden so bili nekaj dni prikazani, je bil popolnoma novi Steelers -125 favorit na denarni liniji proti Raiders. Čeprav ne, kot pri nedeljskih metodah, zdaj vidimo, da se pojavljajo popolnoma novi Raiderji, odkar so bili priljubljeni, in pri tem ste lahko odlični, ker so trgovali med -142 na denarni liniji.

Nfl Parlay možnost

kliknite a prečítajte si viac

Tudi če lahko Jimmy Garoppolo preskoči dan, imajo novi Raiders glavno prednost pod srcem z novincem Aidanom O’Connellom, ki ima robustno predsezono. Najnovejše Coltsove zločinske funkcije so se borile z Gardnerjem Minshewom, ki v povprečju doseže le 6,4 metra na poskus. Povsem novi Jaguarji so slabši na kratki poti, čeprav so boljša skupina, ker obiščejo svež Orleans, da posvojijo svetnike iz New Orleansa.Tukaj boste našli najnovejše kvote NFL za 7. mesec in načrtovali boste, da boste imeli novo sezono 2023. Novo Združeno kraljestvo je zaščitilo najnovejšo podajo v sedmih od zadnjih 10 proti Jetsom. Popolna premaknjena Spodaj znotraj štirih lastnih Giants’ history šest spletnih iger zvečer.

Quick je preprosto naslovil 18 m za deset ponudb prejšnji dan, toda tip je šel čez, tako da je skupno tri stran od štirih prejšnjih iger, v povprečju 107,8 metra za vsako spletno igro. Podpora igralcu za to tekmo je pravzaprav D’Andre Quick Over 61,5 rushing m (-125). Manj, kot bi lahko bila uspešna stava v tej sezoni, znotraj je absurdno (59,8 %) in iskali boste večji uspeh v glavnem času (14-šest, 70 %). Popolnoma nova značilna linija 51,5 točk je velik poln teden, ki se je odločil narediti manj kot zanimivo igro.

Kvantitativna možnost

Medtem ko sta oba v nočnih klubih tukaj morda prihajata iz tekmovalne video igre, ima New Orleans nekaj dodatnega počitka, saj je zmaga nad svežimi Falconsi prikazana v četrtek. Tennessee se je vrnil v standardnem značaju, ker je podložnik takoj po izločitvi naslednje spletne igre zaporedno, ker je domači favorit. Popolnoma nova londonska video igra sezone v ligi NFL je iz negotovega položaja branilca Debtsa. Veseli pa smo tudi, da smo postali zato, da bi stavili in videli igro, ko boste vi uživali v Blood Mary in jedli svoj jutranji obrok. Moneyline je najprimernejši za zadetek, vendar so možnosti velike, zelo sočne, da ne navaja poskusa priložnosti in nagrade. Prav tako vam je bolje, če dodate eno stavo v parlay, namesto kot samo ena stava.


Kdaj se res začne najnovejše normalno leto Nfl?

Na splošno je Daniel Jones pri -0,34 EPA za vsako vrnitev — toda -0,02, ko je knjigovodstvo imeti izkušene nasprotnike. Ogromna učinkovitost v glavnem času upravljanja je daleč, da imajo ljudje, medtem ko se želijo vrniti na .petsto. Kasneje popolnoma novi 49ers sprejmejo še druge, da se preizkusijo v dejavnostih ob četrtkih zvečer v 3. koraku tedna. Dallas je pravzaprav razburjen zaradi kardinalov, ki bežijo v 3. koraku dneva, vendar so še vedno zelo priljubljeni pri vašem domu.Bili so 1-dos, ki so izgubili eno sekcijo za New orleans saints, odlična tri sekcija je naredila vtis na najnovejših Chargerjih v 2. dnevu, in morda boste imeli dobrih štiriindvajset porazov na Browns znotraj Tretji korak nekaj dni. Rezultati Russlla Wilsona so postali precej močni in odličnih 7,6 jardov na preizkus meri na navdušenem aDOT z 8,9 metra.

(Visited 1 times, 1 visits today)



Önceki MakalePayPal Gambling enterprises 2024 Finest Casinos on the internet acknowledging PayPal Sonraki Makale£5 Zero-put Gambling enterprises Uk Allege a 5 Pound Totally free Bonus!

Bu yazı yorumlara kapalıdır.